Illatosi Klementina

Klementinát megvizsgálta dr Vágfalvi Bernadett. Azt mondta, van fájdalomérzete, meleg a lába, tehát jó a vérkeringése. De ha műtétet akarunk, akkor azt minél előbb kellene, mert minden nappal csökken az esélye, hogy visszafordítható legyen az állapota.
Klementinát ma este, a kollégánk bevitte az egyetemre. Ipolyi doktor úr holnap lesz, reggel megnézi, és ha olyan lesz a CT vagy az MRI eredménye, akkor meg is műti. Detti doktornő azt mondta, hogy már ürített magától, de nem akaratlagosan, hanem csak kifolyt neki. Mire beért az egyetemre, szintén pisis és kakis volt a takaró és a cica is.
A kórlapján az van, hogy gerinczúzódás és a csigolyákkal is gond van. Törés nincs, de nem olyan az állapotuk, mint kellene. Holnapi vizsgálatok után Ipolyi doktor úr telefonon egyeztet kollégánkkal, hogy mit mutat a röntgen. Ha sürgős, még holnap műtétre kerül sor.

Illatosi Klementina1

Kedves Támogatók!
Kérjük támogassátok Klementina kezelését, műtéti költségeit, mert az egyetemen nincs hitelünk.
Akár 100 forint is sokat segíthet!
12010422-01196874-00100003 – Medveczky Józsefné – Raiffeisen Bank
11773047-07329504 – Medveczky Józsefné – OTP
Külföldről történő utalás esetén szükséges kódok:
IBAN szám: HU49 1177 3047 0732 9504 0000 0000 SWIFT kód: OTPVHUHB

————————–————————–——————
Kihoztuk a beteg illatosi cicát.
Első körben annyit tudtunk, hogy hátsó lábait nem nagyon használja,gyulladáscsökkentőt, antibiót kapott. Mivel speciális kivizsgálásra van szükség, csapatunk úgy döntött, gondozásunkba vesszük. Kozma doktorral egyeztetve ez meg is történt. A cica jelenleg a Mancsok Állatorvosi Rendelő és Állatgyógyszertár-ban van. Kollégánk egyeztetni fog a rendelő orvosaival, hogy milyen további vizsgálatokra van szükség.
Részletek este vagy holnap délelőtt.
A cicus egy kedves, fiatal kislány! ♥