NAGY A BAJ!!! VILIKE BAJBAN VAN!!!

Sajnos bekövetkezett, amitől mindig is féltünk, Vilikének sürgősen új ideiglenest vagy végleges befogadót keresünk!
Ahol most van, a hely megszűnik, így ott nem maradhat. Az utcára nem tesszük, altatni nem szeretnénk, de ha nincs befogadója, akkor nem tudjuk mi lesz. Csapatunk felajánlotta, hogy ha van olyan örökbefogadó, aki Budapesten él, és kerttel rendelkezik, Vilike érdekében építünk egy pofás cicakifutót ahol élete végéig élhetne. Természetesen minden az adott helytől függ, hogy hova és milyen típust építünk.

Ennek a kisfiúnak annyi a „bűne”, hogy nem ismeri az almot, ám minden esetben egy kijelölt sarokba végzi a dolgát. Sajnos, előző gazdája hónapokig egy hörcsögketrecben tartotta, így szerencsétlennek nem sok választása volt, hogy hova ürítsen. A ketrectartásban a harsány kiscicából egy 8 hónapos magába zárkózott fiatal cica lett. Nem csoda, hiszen egy hörcsögketrecnyi területen nem sok inger érte. Sok minden kimaradt az életéből, ami nagyban befolyásolta a fejlődését is. Ezért, Vilike NEM lehet kijárós. Ugyanis nem ismeri fel a veszélyeket. Nem tud tájékozódni, védekezni, igazából még a zajosabb hangokkal sem foglalkozik. A többi dolgokban úgy viselkedik, mint egy igazi macska. Játszik, eszik, alszik. Amúgy a játékot sem ismerte, nemrég fedezte fel, hogy érdemes pöckölgetni azt a valami kis pöcköt, mert az gurul, mókásan el lehet kapni. Tehát, ideális körülmények között fejlődik. Kezes, roppant kedves fiúcska. Más cicákkal szépen kijön, kutyákkal nem tudjuk, de mivel képtelen felismerni a veszélyt, ezért max „zsebi” kutyus mellett tudjuk elképzelni. Tesztelt, FELV/FIV negatív. Ivartalanított és oltott.

Tehát, ha felmerülne a kérdés, hogy miért nem adjuk kijárósnak, miért vállaljuk a cicakifutót és miért aggódunk, hogy ha nincs befogadó, akkor mi lesz… hát ezért. Mert Ő egy különleges fiúcska, aki igazán megérdemli, hogy az Ő kis világában elmerülve, szerető gazdi gondviselése mellett BIZTONSÁGBAN élhessen élete végéig.
Ha szeretnél esélyt adni Vilinek, ha érdekelnének a részletek, kérjük, gondold át és írj nekünk üzenetet.