Vacak

Vacak vagyok és álomgazdit keresek!
Aki csak találkozott velem, mindenki szerelembe esett… De sajnos nem annyira, hogy haza is vigyen. Extra kedves vagyok, szeretek ölben lenni, minden egyes simogatásodért elolvadok. Velem sosem unatkoznál, mert mindig tele vagyok mesélnivalókkal! Igazi társad lennék … olyan, akinek mindig érzed a jelenlétét! Aki mindig jobb kedvre derít! Tényleg mindent megadnék, hogy végre megtaláljam az Igazit.

Vacak4

Van egy apróság, ami hátráltat a gazdikeresésben, azt hiszem, ezért nem szeretett belém véglegesen senki. Egy baleset következtében sérültek a záróizmaim, így velem kicsit másképp kell bánni, mint az átlagos cicákkal. Az egészségem érdekében segítened kell nekem pisilni, ami egy egyszerű speciális nyomással megoldható. Erre naponta kétszer szükségem van ahhoz, hogy ne szaporodjanak el mindenféle bacik odabent. Ne aggódj, senki nem tudja magától, hogy is kell ezt csinálni, de lenne, aki megtanítja neked, biztos menni fog, csak akarni kell! Tudom, ez komoly felelősség, hiszen nem hagyhatsz otthon egy napra sem, de megígérem, hogy mindent törődést meghálálok, ha örökbe fogadsz! Sajnos a kaki-bogyókat sem tudom kontrollálni, bár igyekszem, de sokszor hiába erőlködöm, máshol pottyan ki, nem az alomban. Tudom, most azt mondod, hogy ez túl sok… Nem tudod vállalni. Én is tudom. De szerettem volna megpróbálni, hátha mégis Te vagy az! Egy dolgot még meg kell említenem: minden óvintézkedés ellenére néha olyan gyógyszeres kezelésre van szükségem a húgyúti problémáim kordában tartásához, ami nagyon megterhelő a veséimnek. Megvan az esélye, hogy csak 1-2 évet fognak bírni, de ha szerencsés vagyok és vigyázol rám, meghosszabbíthatod pár évvel az életem! Nehéz elfogadni, hogy velem nem tervezhetsz 15-20 évre, de mégis arról álmodozom, hogy talán Te vagy az az ember, aki széppé teheti az utolsó éveimet!
Mivel én különleges ellátást igényelek orvosok terén is, ezért a Cicamentő Angyalok szeretnék, ha Pest megyében maradhatnék, cserébe vállalják, hogy az orvosi költségeimet támogatják.
Ha szeretnél örökre vagy akár ideiglenesen befogadni, írj a a Cicamentő Angyaloknak!